Diplomų, padėkų ir pažymėjimų maketavimo bei spausdinimo paslaugos

  • Diplomų, padėkų ir pažymėjimų spausdinimas nuo 1 vieneto.
  • Profesionalus ir greitas maketo parengimas.
  • Pilnai užbaigti diplomai su gavėjų vardais.
  • Ruošiniai tinkami pakartotiniam spausdinimui.
  • Užsakymas internetu, pristatymas visoje Lietuvoje.

Gaminame diplomus, padėkas, pažymėjimus ir sertifikatus, skirtus verslui, sporto klubams, mokymo įstaigoms, valstybinėms įmonėms, įvairių renginių dalyviams, bendradarbių pasveikinimui, švenčiantiems krikštynas, vestuves ar kitas šventes. Siūlome tiek diplomų ir padėkų ruošinius, tinkamus pakartotiniam spausdinimui, tiek ir užbaigtus gaminius su asmenų vardais ir pavardėmis.

Mūsų spaustuvėje Kaišiadoryse rasite visas diplomų ir padėkų gamybos paslaugas po vienu stogu: profesionalų ir greitą maketo parengimą, spausdinimą įvairiais tiražais nuo 1 vieneto, platų popieriaus pasirinkimą (nuo ofsetinio iki įvairių rūšių dekoratyvinio).

Žemiau smulkesnis šios produktų grupės aprašas, jei turite klausimų ar norite pasikonsultuoti – kreipkitės, pasistengsime suteikti visą papildomą informaciją.

Spaustuvės siūlomi diplomų ir padėkų ruošiniai

Gaminame pilnai užbaigtus diplomus, padėkas ir pažymėjimus, su įrašytais vardais ir pavardėmis, arba jų ruošinius, tinkamus pakartotiniam spausdinimui ar rašymui ranka. Ruošiniai gali būti įvairių lygių, siūlome:

Abstrakčius ruošinius. Tai gamtos, sporto, muzikos, pasakų ar kitų motyvų spalvingi diplomų ruošiniai be jokio teksto, juose visa informacija atspausdinama vėliau. Dažniausiai abstrakčius diplomų ruošinius siūlome darželiams ir pradinių klasių mokykloms. Mūsų siūlomų mokymo įstaigoms skirtų šablonų katalogą rasite čia.

Firminius diplomus. Tai ruošiniai su konkrečiai įmonei ar įstaigai pritaikytu dizainu. Rengdami maketą įdedame logotipą, parenkame firmines spalvas, apibrėžiame diplomo ar padėkos struktūrą (pažymime vietą vardui, aprašui, datai, parašui ir t. t.), tačiau galutinį informacijos atspausdinimą ar įrašymą ranka paliekame klientams.

Pilnai paruoštus diplomus, padėkas ir pažymėjimus. Šie gaminiai pilnai užbaigti, jie ne tik su įmonei pritaikytu dizainu, tačiau ir su konkrečios progos aprašu, pažymėta, už ką įteikiamas gaminys, įrašyti gavėjų vardai ir pavardės, jei reikia ir diplomą teikiančiojo asmens parašo kopija.