Stendai, tentai ir lauko lipdukai

Gaminame reklaminius tentus, informacinius ir viešinimo stendus, pjaustytus (ploteriuotus) bei spausdintus lipdukus, tinkamus klijuoti ant automobilių, sienų, durų, langų ir kitų lauko objektų. Siūlome įvairių dydžių lauko reklamos gaminius, kuriuos spausdiname nuo 1 vieneto. Mūsų spaustuvėje Kaišiadoryse rasite visas tentų, stendų ir lauko lipdukų gamybos ir spausdinimo paslaugas po vienu stogu:

  • Profesionalų ir greitą maketo parengimą.
  • Įvairių dydžių spaudą nuo 1 vieneto!
  • Skirtingų spalvų medžiagas.
  • Visas apdailos paslaugas po vienu stogu.

Stendų, tentų ir lauko lipdukų gamyba

Žemiau smulkesnis šios produktų grupės aprašas, jei turite klausimų ar norite pasikonsultuoti – kreipkitės, pasistengsime suteikti visą papildomą informaciją. Atkreipiame dėmesį, kad dėl lauko reklamos kabinimo darbų reikia tartis atskirai.

Lipdukai laukui

Lipdukų, klijuojamų ant automobilių, durų, stiklų ir kitų lygių paviršių gamybai siūlome du variantus: ploteriavimą ir spausdinimą.

Ploteriavimas (figūrinis pjaustymas) tinkamiausias vienspalvių lipdukų gamybai. Ploteris (kompiuteriu valdomas peilis) iš pasirinktos spalvos lipduko išpjausto užduotas figūras. Perkeliant išpjaustytus objektus nėra jokio fono, tuo pačiu gaunama intensyvesnė ir vientisesnė spalva nei ją spausdinant. Lipdukai tinkami klijuoti ant lygių ir nedaug išgaubtų paviršių. Tarnavimo laikas ~5 metus. Mūsų siūlomą ploteriuojamų lipdukų spalvų paletę rasite PVC kataloge.

Jei lipduko maketas daugiaspalvis, tada gamybai reikalingas spausdinimas. Spausdiname ant įvairių atspalvių plėvių, tinkamų naudoti lauko sąlygomis. Atspausdinus lipduką jis gali būti papildomai išploteriuotas, taip suteikiant jam norimą formą. Tarnavimo laikas ~3 metus.

Kainai įvertinti mums reikės informacijos, ar lipdukas spausdintas, ar ploteriuotas, ar reikalingi maketavimo darbai, gaminio matmenų ir tiražo. Dėl klijavimo darbų tariamės atskirai.

Tentų gamyba

Gaminant didesnių išmatavimų reklamas ant pastatų sienų, tvorų ir kitų iš toli matomų pakabinimo vietų siūlome naudoti tentinę medžiagą. Tai palyginti nebrangus gamybos būdas, pasižymintis atsparumu lauko sąlygoms.

Tentas – tvirta, lengvai lankstoma, sunkiai plyštanti, atspari vandeniui ir temperatūros svyravimams sintetinė medžiaga slidžiu paviršiumi. Tentai gali būti įvairiausių dydžių, didelių matmenų gaminiai spausdinami dalimis, kurios vėliau tarpusavyje sulydomos. Pakabinimui tentų kraštuose gali būti išmušamos skylės, į kurias įmaunami metaliniai žiedai.

Kainai įvertinti mums reikės informacijos, ar reikalingi maketavimo darbai, tento matmenų ir užsakomo tiražo dydžio, jei reikalingi ir pakabinimo darbai – dėl jų tariamės atskirai.

Stendai ir skydai iš aliuminio kompozito

Aliuminio kompozito plokštės naudojamos reklaminių skydų, viešinimo stendų, informacinių lentelių ir kitų panašios paskirties produktų gamybai. Tai, palyginti su tentu, brangesnė medžiaga, tačiau plokštė yra tvirtesnė, atrodo solidžiau, iš jos galima gaminti įvairių dydžių ir konstrukcijų stovelius.

Aliuminio kompozitas – daugiasluoksnė medžiaga. Joje du poliesteriu padengti aliuminio lakštai apgaubia viduryje esantį polietileno sluoksnį. Tai tvirta medžiaga, pasižyminti atsparumu nepalankioms lauko sąlygoms. Tvirtinimui plokštę galima tiesiog prigręžti prie kabinamo pagrindo.

Kainai įvertinti reikės informacijos, ar reikalingi maketavimo darbai, pageidaujamos plokštės matmenų ir užsakomo tiražo kiekio. Jei reikalinga pastatymo konstrukcija, tada ir jos aprašo.